Socis d'èxit amb Lucy

L'objectiu de Lucy Software és oferir les millors solucions possibles als nostres clients. Això significa reunir les tecnologies i els serveis adequats en una oferta coherent. Per aquesta raó, Lucy Software and Services GmbH té tant la tecnologia com socis empresarials diferents a diferents zones. Estem avaluant contínuament oportunitats d'acords amb nous socis que afegeixin valor als nostres clients. Si hi esteu interessatsposeu-vos en contacte amb Lucy Software.

Acrolinx

Acrolinx ajuda les empreses a crear continguts més atractius, més llegibles i més fàcils de trobar.

El programari d'Acrolinx guia els autors a través del procés de creació de continguts mitjançant un ventall d'eines. Els continguts creats amb l'ajuda d'Acrolinx estan més ben adaptats per ser traduïts automàticament i fan possible que els clients treguin més bon rendiment de les instal·lacions de Lucy LT.

Advia

Advia és una empresa de consultoria d'ERP especialitzada en la gestió de processos i projectes. Té una gran experiència en l'àrea de SAP i col·labora amb Lucy Software amb clients actius en l'àmbit internacional.

Delta International

Com a especialista en traducció i documentació, l'objectiu de DELTA és proporcionar-vos serveis d'alta qualitat en els àmbits de documentació, traducció i localització, d'acord amb els vostres terminis i en estreta col·laboració amb vosaltres i la vostra companyia, i seguint processos i aplicacions que us estalviaran temps i diners.

DELTA té una gran experiència en la implementació de solucions de traducció automàtica en el procés general de traducció i en tècniques de postedició per obtenir resultats òptims.

Eule

Gràcies a l'ús de procediments i tecnologia de traducció i localització, així com als enllaços directes a traductors professionals, experts en disseny de pàgines, enginyers de so, etc. de tot el món, els especialistes d'Eule, competents i amb molta experiència, poden proporcionar a les empreses molt bons serveis de traducció i localització. A més a més de la certificació com a soci de SAP i com a soci de serveis certificats d'Across, Eule té la certificació EN 15038, la norma europea de qualitat de traducció.

Eule té una gran experiència en la implantació i la postedició de solucions de traducció automàtica.

euroscript

euroscript International SA, subministrador de solucions líder en l'àrea de gestió del contingut, i Lucy Software and Services GmbH ofereixen solucions integrals de comunicació multilingüe per a empreses industrials actives internacionalment.

Gràcies a la competència lingüística i als molts anys d'experiència d'euroscript dins de la complexa àrea de gestió del contingut multilingüe, juntament amb els coneixements tècnics de Lucy Software i la potència del seu servidor de traducció Lucy LT,  tots dos socis reuneixen les condicions ideals per donar suport a les empreses de cara a processos de traducció eficaços i rendibles que facilitin les operacions de negocis internacionals.

Incyta

Incyta és una empresa de Barcelona amb molta experiència en el subministrament de serveis de traducció i de tecnologia lingüística. Lucy Software és soci d'Incyta a la península Ibèrica, en particular a Catalunya, i ofereix solucions de traducció globals a importants clients, tant en el sector públic com en el sector privat.

JABA Translations

JABA és una agència de traducció especialitzada a oferir serveis de traducció d'una manera eficaç i econòmica a altres proveïdors de traducció.

JABA fa servir Lucy LT per optimitzar encara més el procés de traducció i de conversió de llengües.

Linguaserve

Linguaserve és soci de Lucy Software a la península Ibèrica. Linguaserve subministra solucions de traducció globals a clients importants.
L'objectiu de Linguaserve és trobar solucions per a una àmplia gamma de necessitats de comunicació multilingüe: des de la traducció de documents curts fins a la localització i la globalització de sistemes d'informació importants.
Linguaserve subministra traduccions, serveis lingüístics i solucions multilingües capdavanteres. Els seus sistemes de recursos humans, de tecnologia i de comunicació permeten a l'empresa de treballar amb qualsevol client del món. Ofereix paquets de serveis i solucions a mida tant a petites i mitjanes empreses com a grans corporacions i institucions públiques.

Stolz IT

Stolz IT és una empresa especialitzada en fluxos de treball i sistemes de gestió de continguts i documentació basats en XML, amb una integració total amb SAP.

Empreses com Daimler i MAHLE tenen Stolz IT Consulting com a soci de confiança.

Text and Form

Text&Form és una empresa de traducció i localització a totes les llengües. L'empresa treballa en moltes àrees, des d'aplicacions de programari a continguts multimèdia, passant per tecnologies d'automoció, programari d'intel·ligència empresarial, materials de màrqueting o materials d'embalatge.

Text&Form és soci de Lucy Software en l'àmbit de la traducció automàtica.