Premis i certificacions

SAP Partner

Lucy Software és un soci certificat de SAP. De fet, Lucy Software va ser el primer soci consultor lingüístic de SAP en la història.
SAP realitza tests molt rigorosos sobre els coneixements tècnics i l'eficiència en els processos de traducció per comprovar que compleixin amb els seus estàndards estrictes.

Certified for Information Security

Lucy Software ha estat auditada per Volkswagen AG i s'ha acreditat la seva alta seguretat en la gestió de la informació relacionada amb l'emmagatzemament i processament de la informació confidencial. Els criteris per obtenir aquesta certificació són molt rigorosos.
Lucy Software posa èmfasi en la seguretat d'alt nivell, també pel que fa a l'oferta de traducció automàtica en un entorn segur: Lucy LT és un escenari ideal per qualsevol empresa o organisme que necessiti traduir material confidencial.

Deloitte Fastest 50

El 2012 Lucy Software va rebre el cobejat premi Deloitte com una de les 50 empreses de creixement més ràpid d'Alemanya. A Lucy Software estem molt satisfets amb aquest reconeixement del nostre èxit professional.