Ofertes de feina

Director de projecte i consultor de prevendes

Desenvolupament de traducció de SAP per a clients


La vostra oportunitat

Lucy Software ofereix consultoria tècnica i dirigeix projectes de traducció complets d'importants clients de SAP. Un element clau de l'èxit d'aquests projectes és la gestió dels recursos de traducció i la consultoria per ajudar a identificar les necessitats del client i proposar les solucions adequades.

La feina permet conèixer els mètodes de treball de grans i mitjanes empreses. La feina pot ser exigent però també gratificant - perquè feu que el projecte avanci! Un aspecte important és el desenvolupament del negoci. Aquí treballareu estretament amb personal tècnic i de vendes i els  ajudareu en compromisos amb clients i amb possibles clients. Hi ha la possibilitat de viatjar per Alemanya i Europa occidental.

El vostre perfil

Estem buscant professionals lingüístics joves i motivats que vulguin marcar la diferència i que busquin ampliar la seva carrera obtenint experiència en el camp de les aplicacions de SAP i la traducció d'aquestes aplicacions (tant des del punt de vista tècnic com de la traducció). El lloc de treball principal és prop de Heidelberg, Alemanya.

Aptituds i requisits

Us interessa?

Envieu un CV breu a:

jobs@lucysoftware.com