Història

Diferents de la resta - Lucy destaca per sobre dels altres.

Lucy Software es va fundar l'any 2006 amb l'objectiu d'oferir serveis lingüístics de qualitat a empreses d'àmbit global que afronten reptes multilingües, per exemple, en les seves implantacions internacionals de SAP.

Amb una combinació única d'experts en l'àmbit lingüístic i tecnològic, Lucy Software fa de pont entre la llengua i la tecnologia i ofereix serveis de consultoria, solucions de programari i serveis de traducció integral.

Tant els membres fundadors com gran part de l'equip de l'empresa tenen anys d'experiència i són experts reconeguts en les seves àrees respectives.

Experts en SAP

L'equip de SAP està format per antics treballadors i especialistes de SAP de fins a 20 anys d'experiència a SAP AG en llocs relacionats amb el suport lingüístic internacional, el desenvolupament de SAP Basis, eines de traducció i arquitectura de sistemes SAP. Des de Lucy Software, aquests experts han ajudat amb èxit més de 60 clients de SAP distribuïts arreu del món en les seves implantacions internacionals.

Experts en traducció automàtica

L'equip de desenvolupament, suport i implementació de traducció automàtica (TA) de Lucy Software té fins a 30 anys d'experiència en el camp de la TA. Grans empreses i administracions públiques busquen a Lucy Software assessorament i solucions per a les seves necessitats de traducció automàtica.

Alguns directius de Lucy Software, com Daniel Grasmick i Juan Alonso, són molt coneguts en l'àrea de TA com a conferenciants en congressos i jornades internacionals sobre el tema.