Equip directiu

Daniel  Grasmick

Daniel Grasmick és el director general de Lucy Software. És una de les autoritats de traducció automàtica a escala mundial i ha treballat en aquest àmbit des de 1987. Des de 1990 va estar treballant a la seu central de SAP i va ser el responsable d'introduir-hi la TA. Més endavant va passar a liderar el Grup de Solucions Tecnològiques Multilingües de SAP. Aquest grup va idear solucions innovadores, moltes de les quals es consideren capdavanteres en les indústries de la llengua, com la combinació de traducció automàtica i memòries de traducció, el treball en línia de diferents traductors en els sistemes SAP des de tot el món, la introducció d'eines per avaluar la qualitat de la documentació, la implantació d'una Solució de Gestió Global que incloïa tecnologia SAP i programari comercial de tecnologia del llenguatge o el subministrament d'outputs de traducció automàtica als equips d'atenció al client de SAP via intranet. És un dels ponents més sol·licitats en conferències lingüístiques i és un consultor de confiança dels nostres clients més importants.

Christopher Hearn

Christopher Hearn és el responsable de màrqueting i desenvolupament de negocis a Lucy Software. Té 30 anys d'experiència en el món de les TIC. Abans de treballar a Lucy Software, va ser director de Màrqueting de Productes SAP NetWeaver a SAP AG. Té un bon coneixement tècnic i experiència en el camp del màrqueting i els negocis. Ha intervingut en grans conferències arreu del món i té una comprensió excel·lent de les necessitats de tecnologia lingüística en els entorns de l'empresa i l'administració.

Juan Alonso

Juan Alonso és el gerent de Lucy Software Ibérica SL, la filial de Lucy Software a Barcelona, Espanya. A més és el responsable de la recerca i el desenvolupament lingüístics a Lucy Software. Té més de 30 anys d'experiència en el camp de la traducció automàtica i és un reconegut expert en aquest àmbit. És un autèntic poliglot i sap més de 10 llengües, entre les quals n'hi ha algunes de minoritàries com el basc i el gaèlic. Si voleu saber alguna cosa sobre el llenguatge o sobre les llengües del món, pregunteu-li al Juan!

Harald Elsen

Harald Elsen, director executiu de solucions lingüístiques i tecnològiques de Lucy Software, aporta a l’empresa més de 20 anys d'experiència en lingüística computacional i serveis de traducció. Té amplis coneixements sobre tecnologies de traducció així com excel·lents credencials de lideratge. Abans d'entrar a Lucy Software, Harald va treballar com a director de tecnologia i processos per a L&H Germany i Logos Corporation i, més tard, com a director general de Delta International CITS GmbH.

Norbert Weitzel

Norbert Weitzel és un dels principals desenvolupadors de SAP Basis i té un extens coneixement tècnic sobre SAP. Té més de 20 anys d'experiència en SAP (13 dels quals a SAP AG a Walldorf, Alemanya). Ha estat un dels arquitectes de les eines de traducció de SAP i té una gran experiència com a consultor de SAP amb clients als 5 continents.

Reidar Fischer

Reidar Fischer és consultor sènior en l'àrea de SAP. Té més de 25 anys d'experiència a SAP (19 dels quals a SAP AG a Walldorf, Alemanya). És un expert en instal·lacions complexes, en gestió de transport i interconnexió en xarxa de sistemes SAP i, en general, en tecnologies de traducció per a SAP. Té gran experiència internacional com a consultor de SAP amb clients als 5 continents.

Louise Owen

Louise Owen és consultora, directora de projectes i traductora de SAP. Té gairebé 20 anys d'experiència en SAP (12 dels quals a SAP AG, a Walldorf, Alemanya). A SAP va desenvolupar els cursos interns per traductors, va formar els traductors, va ajudar a posar en funcionament els centres de traducció a Àsia i va gestionar més de 100 sistemes de traducció de SAP. És una experta en la gestió de defectes/incidents i és una consultora de SAP molt valuosa i amb una experiència internacional molt àmplia.

Colin Rowan

Colin Rowan és consultor, director de projectes i traductor de SAP. Té més de 20 anys d'experiència en SAP (16 anys dels quals a SAP AG a Walldorf, Alemanya, i París). És un destacat expert en el camp de la terminologia de SAP i té molta experiència en el tracte amb clients. També és un expert en l'àrea de detecció i resolució de problemes.

Christine Kornhaas

Christine Kornhaas és directora de projectes de SAP a Lucy Software. Es va llicenciar en Traducció a la Universitat de Heidelberg (Alemanya). Té més de 5 anys d'experiència en indústries de la llengua i està especialitzada en projectes de SAP amb àmplia experiència internacional.

Jennifer Brundage

Jennifer Brundage és responsable de tasques lèxiques, recerca i suport de prevendes de traducció automàtica a Lucy Software. Té més de 20 anys d'experiència en l'àmbit de la traducció automàtica i n'és una autèntica experta. Abans d'entrar a Lucy Software, va treballar en l'àrea de recerca de traducció automàtica a IBM i al departament de traducció automàtica a SAP AG.

Thomas Ruedesheim

Thomas Rüdesheim és el responsable del desenvolupament de programari no lingüístic i de projectes d'integració en fluxos de treball per a clients. Té més de 25 anys d'experiència en el desenvolupament de programari, dels quals n'ha passat 20 en l'àrea de la traducció automàtica.

Blanca Vidal

Blanca treballa per Lucy Software SL i s’encarrega de la gestió global de productes. Té més de 18 anys d'experiència en el camp de la traducció automàtica. Va estudiar Filologia anglesa a la Universitat de Barcelona i va cursar un màster en "Sistemes basats en el coneixement" a la Universitat de Sussex (Regne Unit).

Dr. Maja Linthe

La Dra. Maja Linthe, la nostra especialista sènior en màrqueting, és experta en textos de tot tipus, en mitjans tradicionals i nous i té un doctorat en llengües eslaves. Abans d'entrar a Lucy Software, Maja va treballar com a autora i periodista durant diversos anys i després es va especialitzar en nous mitjans i màrqueting. La seva anterior feina va ser com a responsable de màrqueting per a Lingenio Gmbh.

Abraham de Wolf

At Lucy Software, Abraham is responsible for all legal issues and company strategy. He studied Law in Heidelberg, Germany and EU Competition Law in Amsterdam, Netherlands. Abraham is a seasoned business professional, looking back on a career of 20 years in the software business. He has held management positions at major software companies: SAP, Siebel and PeopleSoft, responsible for the negotiation of major contracts in the US, Europe, Africa and the Near East. Abraham is fluent in 2 languages.