322

L'adquisició de Lucy Software per part d'ULG:

Què esperem els propers mesos

El març de 2017, United Language Group (ULG) va anunciar l'adquisició de Lucy Software and Services. La integració dels nostres equips és el començament d'una nova era per a nosaltres, amb una major oferta de serveis, un abast internacional més ampli i un estil actualitzat. Estem il·lusionats de fer aquest canvi després de 10 anys servint els nostres clients amb solucions segures i fiables de software de traducció automàtica i de localització de sistemes SAP.

Primers èxits

Aquesta adquisició ens ha permès augmentar els esforços dedicats al desenvolupament de software de traducció automàtica (TA) i d'assessorament lingüístic. El juliol de 2017 els equips de desenvolupament d'ULG i Lucy Software van celebrar el llançament d'OctaveMT, el software de TA propietat d'ULG. Continuem treballant per oferir les millors solucions en software de TA del sector posant a treballar els nostres equips conjuntament i millorant els recursos.

La nostra aliança amb ULG ens permet oferir serveis de traducció, localització i interpretació d'alta qualitat als nostres clients actuals i obrir-nos a clients futurs, més enllà de la nostra capacitat essencial d'oferir serveis de software de traducció automàtica i de localització de sistemes SAP.

Pròximes fites

Ens trobem enmig d'un procés de transició de la imatge corporativa dels nostres materials, la infraestructura informàtica i el lloc web cap als estàndards d'ULG. Com a conseqüència d'aquesta transició, els mesos vinents es produiran els canvis següents:

Més

Aquest procés de canvi de marca no afectarà l'equip humà ni les operacions quotidianes de Lucy Software, i la nostra informació legal no es veurà afectada pel canvi d'imatge corporativa.

Per a més informació sobre què ens ofereix el futur amb ULG, visiteu-nos a unitedlanguagegroup.com o a les pàgines de Twitter o Facebook corresponents.

Estem il·lusionats amb el que ens espera aquest 2017 i també tenim ganes de començar el nou any 2018!

01.11.2017

http://unitedlanguagegroup.com/