Dos membres nous a l'equip

Lucy Software ha nomenat Harald Elsen director executiu de solucions lingüístiques i tecnològiques i la Dra Maja Linthe especialista sènior en màrqueting.

Harald Elsen s’ha incorporat a Lucy Software l'1 d'abril. Harald aporta a l'empresa més de 20 anys d'experiència en lingüística computacional i serveis de traducció. Té amplis coneixements sobre tecnologies de traducció així com excel·lents credencials de lideratge.

Abans d'entrar a Lucy Software, Harald va treballar com a director de tecnologia i processos per a L&H Alemanya i Logos Corporation i, més tard, com a director general de Delta International CITS GmbH.

“Vaig conèixer l'equip de Lucy Software quan es va fundar l'empresa. Hem treballat junts en grans comptes de traducció automàtica per a IBM Alemanya i per a una de les companyies d'assegurances més importants del món. M'alegra poder aportar la meva experiència i la meva passió per la tecnologia lingüística – i ja estem treballant en ofertes noves i innovadores.”

La Dra. Maja Linthe  s’ha incorporat a l’empresa l'1 de març. Maja és experta en textos de tot tipus, en mitjans tradicionals i nous. Té un doctorat en llengües eslaves i parla alemany, anglès, francès i rus. Abans d'entrar a Lucy Software, Maja va treballar com a autora i periodista durant diversos anys. Després es va especialitzar en nous mitjans i màrqueting. La seva anterior feina va ser com a responsable de màrqueting per a Lingenio Gmbh.

“Després de la meva primera experiència en el camp de la traducció automàtica estic contenta de treballar per a un empresa líder en TA i en serveis de consultoria i globalització de SAP.”

“Amb aquestes dues incorporacions al nostre equip estarem més ben preparats per donar suport als nostres més de 200 clients i per aconseguir-ne de nous a nivell mundial”, afirma Daniel Grasmick, director general de Lucy Software.