ELIA Together a Barcelona, de l'11 al 12 de febrer de 2016

ELIA Together és una iniciativa que té com a objectiu reunir professionals freelance i empreses del món de la llengua per parlar de com es poden afrontar els reptes d'un mercat en creixement constant.

Aquesta primera trobada d'ELIA Together es farà al World Trade Center de Barcelona, els dies 11 i 12 de febrer, amb el títol “Developing Our Connections”.

Lucy Software and Services hi serà representada per Juan Alonso, Blanca Vidal i Daniel Grasmick. Juan, gerent de Lucy Software Ibérica SL, el nostre centre de desenvolupament i suport, parlarà sobre com es pot portar la traducció automàtica als traductors humans (“Bringing Machine Translation to Human Translators”, 11 de febrer, 17h-17.45h), com a contribució a la secció tecnològica de la trobada. La seva presentació se centrarà en la integració del traductor automàtic al programari CAT extern (SDL Trados, Across) i en la nova eina de mesurament de l'índex de traduïbilitat de textos (MT Translatability Indexing tool), desenvolupada per Lucy SW.

Lucy SW és patrocinador de Bronze i WiFi de l'ELIA Together 2016.