Lucy Software assisteix a FIT 2014, a Berlín

Daniel Grasmick, director general de Lucy SW, assistirà a la vintena edició del congrés de la Federació Internacional de Traductors a Berlín, del 4 al 6 d'agost. La conferència d'aquest any porta com a títol Man vs. Machine – The Future of Translators, Interpreters and Terminologists (Home versus màquina – El futur de traductors, intèrprets i terminòlegs).

Daniel Grasmick serà a l'estand EG05 i estarà encantat de rebre-us per tractar qualsevol tema relacionat amb la documentació, la localització o les eines lingüístiques.

D'entre les moltes presentacions en recomanem dues a càrrec d'alguns dels nostres clients i socis:

Jörg Porsiel, de Volkswagen AG, presentarà Maschinelle Übersetzung: Möglichkeiten und Grenzen – (Kunden-)Anspruch und (übersetzerische) Wirklichkeit (Traducció automàtica: Possibilitats i límits - requeriments de client i realitat dels traductors).
Aquesta ponència està prevista per dimarts 5 d'agost a la sala de conferències principal de l'edifici Henry Ford a les cinc de la tarda.

Jörgen Danielsen (EULE) i Harald Elsen (Dicits) presentaran Post-editing as integral part of translation: How can this be achieved without reducing translators to slaves of the machine? (La postedició com a part integral de la traducció: Com s'aconsegueix sense convertir els traductors en esclaus de la màquina?)
No us perdeu aquesta presentació a la sala de conferències principal dimecres 6 d'agost a les nou del matí.