Lucy Software al congrés anual de tekom a Wiesbaden, del 6 al 8 de novembre

Com cada any, el congrés anual de tekom tindrà lloc a Wiesbaden (Alemanya), aquest any del 6 al 8 de novembre. La conferència ofereix diferents presentacions i sessions de treball que abasten un gran ventall de temes.

Lucy Software torna a compartir un estand amb Eule Lokalisierung GmbH i Delta International CITS GmbH (LED). Daniel Grasmick i Nima Nourkami amb Jörgen Danielsen (Eule), Harald Elsen i Mathan Sivaloganathan (tots dos de Delta International) estaran encantats d'atendre-us a l'estand F-16 del vestíbul.

Així mateix, ens agradaria recomanar-vos les presentacions i el plafó de discussió dels nostres socis i de Lucy Software:

Ens agradaria convidar-vos també a la presentació sobre IBM & MT - Maschinelle Übersetzung von Technischer Dokumentation im täglichen Einsatz! a càrrec de Sigrun Gehrig, IBM TSC Deutschland and Harald Elsen, DELTA International CITS GmbH. Es farà el dia 7 de novembre de 2013, de 9h a 11h, al Best Western Hotel Hansa que hi ha davant del Rhein-Main-Hallen. Per a aquesta conferència es necessita inscripció; podeu fer-la a: info@maschinelle-uebersetzung.com

Esperem veure-us al tekom.

tekom 2013