Lucy Software guardonada amb l'estatus SAP Translation Partner

SAP AG ha atorgat a Lucy Software l'estatus de SAP Translation Partner dins de la comunitat SAP EcoHub.

Fa dos anys, Lucy Software va ser el primer soci que va guanyar l'estatus de SAP Language Consulting Partner; ara, doncs, Lucy Software compta amb un doble estatus de soci.

Aquest guardó és un reconeixement al paper important que juga Lucy Software ajudant els clients SAP en els reptes d'implantació internacionals, tant en termes estratègics com en l'execució integral del projecte, incloent-hi la traducció del software.

Durant els últims 5 anys, Lucy Software ha traduït més de 5 milions de línies d'interfície d'usuari SAP a 16 llengües per a més de 60 clients en tots els continents. L'empresa se centra en el desenvolupament i la creació d'estratègies de traducció per a les implementacions com a solucions eficaces i a llarg termini.

“Estem molt contents d'haver aconseguit l'estatus de SAP Translation Partner status” diu Christopher Hearn, director de desenvolupament de negocis de Lucy Software. “És el fruit d'una feina intensa i del nostre compromís de donar als clients el millor servei. Estem orgullosos de contribuir a l'èxit de l'ecosistema SAP i al dels clients SAP en els mercats internacionals."