Lucy serà a la SAPPHIRENOW / TECHED 2012 a Madrid del 13 al 15 de novembre

Aviat tindrà lloc a Madrid (del 13 al 15 de novembre de 2012) la conferència més gran d'usuaris de SAP a Europa, SAPPHIRENOW/TECHED 2012. S'hi esperen uns 10.000 visitants. Si voleu informació actualitzada i detallada sobre productes, estratègies i solucions del món SAP, aquesta conferència és imprescindible.  Per a més detalls sobre la conferència, consulteu la web oficial: http://www.sapphirenowsapteched.com/index.aspx.

Lucy Software (www.lucysoftware.com), amb el nostre soci comercial Linguaserve (www.linguaserve.com), serà a l'estand #1035, al pavelló 10.

Durant els darrers anys Lucy Software ha ajudat unes 60 empreses clients i col·laboradores de SAP de tot el món en els seus desplegaments internacionals, ha desenvolupat i implementat estratègies de traducció i ha ofert un servei integral de traducció tant d'aplicacions sobre entorns SAP com de continguts associats, per exemple material de formació.

En total, hem traduït més de 5 milions de línies de text d'interfícies d'usuari de sistemes SAP a més de 16 llengües.

A l'àrea de traducció automàtica entre diferents llengües donem suport a grans corporacions, incloent-hi SAP AG, i les ajudem a millorar els procediments internacionals de comunicació i suport a client.

Ens agradaria veure-us o tornar-vos a veure, si és el cas, aprofitant l'avinentesa d'aquesta conferència, i poder parlar de com podríem continuar col·laborant en aquest tema.