12 d'agost de 2009 - Conferència Gala 2009, Cancun, Mèxic

Lucy Software, representada pel seu director general, Daniel Grasmick, assistirà a la conferència GALA 2009, que tindrà lloc a Cancún, Mèxic, del 14 al 16 de setembre de 2009.

Daniel Grasmick dirigirà dos tallers, un d'ells amb Linguaserve, soci d'organització de Lucy Software,  amb el títol "Desmitificació del màgic botó de traducció".

El primer taller estarà centrat en la situació actual de la traducció assistida. Basant-se en la seva experiència de venedor y client d'eines de tecnologia del llenguatge, Daniel Grasmick examinarà diferents tipus de tecnologies de traducció utilitzats actualment, en particular la traducció automàtica, i es quëstionarà quines tecnologies són viables, quines són clau i per a quins propòsits.  

A la segona sessió Daniel Grasmick i Pedro Luis Díez-Orzas dirigiran un taller pràctic per a compradors i subministradors interessats en la implementació de traducció automàtica (TA), tot destacant les consideracions clau en el flux de treball, continguts i procés. Abordaran l'ús de la TA per al filtratge d'informació essencial i/o per a finalitats comunicatives entre llengües, així com la integració de la TA en processos de producció de la traducció.