Què diuen els nostres clients

Els comentaris següents són una mostra del reconeixement que Lucy Software rep dels clients.
Això subratlla la nostra aposta per oferir als clients un servei totalment satisfactori i per anar més enllà dels nostres objectius com a soci i assessor de confiança vostre.

Phoenix Contact

"Per garantir un ús eficient del programari, Phoenix Contact ofereix les seves aplicacions SAP de client en la llengua local dels nostres usuaris. Durant el procés de planificació de la implantació de SAP a Polònia, Lucy Software ens va proporcionar un assessorament professional molt valuós sobre la manera d'aconseguir una estratègia de traducció eficient a llarg termini. Amb l'ajuda de l'equip expert de Lucy Software vam aconseguir tenir ràpidament una visió global d'aquest aspecte tan especialitzat i, de manera conjunta, vam poder formular un procés per al futur. 

Lucy Software ens va ajudar a agilitar l'esforç de traducció des del primer moment fent una traducció inicial al polonès totalment operativa. Utilitzant les metodologies de traducció adequades i optimitzades i traient partit de tot el potencial de les eines de SAP, Lucy Software va poder completar la traducció a temps i amb un cost mínim. A més, en l'àrea de les taules customitzades, Lucy Software ens va subministrar un informe ABAP especial que encara ens va facilitar més el procés de traducció."  

Cornelia Grawe, Informatics  & Organization

AngloGold Ashanti

"Aquesta nota serveix de reconeixement i d'agraïment a tot l'equip per la feina de traducció que heu dut a terme per al projecte AGA fins ara. Ho valorem i apreciem de tot cor. Sóc conscient que els terminis i els canvis demanats eren tot un repte, però la dedicació del vostre equip i l'esforç immens que heu fet per donar cabuda a les nostres peticions ha anat més enllà de les estipulacions contractuals normals...

Felicitats i gràcies per la gran tasca que heu fet a Lucy Software!

Director de programes, implantació de SAP, AngloGold Ashanti, Sud-àfrica

SABMiller

"M'heu impressionat una vegada i una altra amb el vostre coneixement, la vostra professionalitat, la vostra cortesia i la vostra capacitat de resposta.
Lucy Software és sens dubte una empresa excepcional i tots nosaltres estem d'acord que heu fet que la nostra feina fos un èxit."

Coordinador de llengües, implantació de SAP, SABMiller, Sud-àfrica

hyperCision

"... realment ens sentim afortunats d'haver identificat Lucy Software com a empresa col·laboradora."

Todd Newton, hyperCision, EUA

Volkswagen AG

"Volkswagen, el fabricant de cotxes més gran d'Europa, és una empresa activa a escala global que construeix cotxes arreu del món i subministra els seus vehicles a més de 150 països. És per això que la comunicació multilingüe és clau per a l'èxit de l'empresa. El portal d'intranet de Volkswagen, que té un servidor de traducció automàtica de Lucy Software, simplifica la comunicació global entre treballadors i creix ràpidament en popularitat. Valorem la feina de Lucy Software no només com a proveïdor d'un programari de traducció automàtica de qualitat sinó també com assessor expert en totes les qüestions relacionades amb la tecnologia del llenguatge."

Dirk Zehnpfund, Serveis Lingüístics de Volkswagen, Alemanya

Dataflo Consulting

"Si voleu treballar amb una bona estratègia des del començament i evitar-vos una pila de problemes, truqueu a Lucy Software. Els seus coneixements tècnics d'alt nivell i l'el domini d'A1 realment marquen la diferència."

Brett Cunningham, consultor d'implantació internacional, Dataflo Consulting, Sud-àfrica

Diari Segre

"El Diari Segre s'edita en castellà i en català. Així doncs, la traducció forma part de la nostra feina diària. En col·laboració amb Lucy Software hem pogut automatitzar en bona mesura el procés de traducció i, gràcies a això, hem multiplicat per 6 la productivitat en la traducció. El sistema de traducció automàtica ens proporciona una solució d'alt rendiment perfectament integrada en el conjunt dels nostres processos. Diàriament se'n pot veure l'èxit a la nostra edició en català."

Diari Segre, Estat espanyol

Paymetric Inc.

"Amb la seva experiència en tots els aspectes tècnics de la traducció de SAP, Lucy Software va poder fer una ràpida auditoria de la nostra aplicació de SAP. Aquesta auditoria ens va proporcionar el volum exacte de traducció per a la nostra aplicació, la qual cosa ens va permetre fer-ne el pressupost i la planificació.  També ens va ajudar a identificar el procés de traducció, incloent-hi les dependències i els transports de sistema necessaris. Els coneixements i l'experiència de Lucy Software ens van salvar quan estàvem estancats. Ara ja sabem a qui ens hem d'adreçar en el futur quan tinguem algun problema relacionat amb la traducció d'aplicacions de SAP."

Randy Rucker, Paymetric Inc., EUA