21 de juliol de 2011 - Lucy SW GmbH rep la distinció META Seal of Recognition

A l'entrega de distincions dels META Awards celebrada a Budapest els dies 27 i 28 de juny, Lucy Software and Services Gmbh ha estat distingida amb el META Seal of Recognition per Lucy LT. Meta Seal of Recognition reconeix l'excel·lència en programari, productes i serveis que contribueixin activament a la societat de la informació multilingüe europea. META Technology Council, un comitè amb 30 experts del camp de la tecnologia lingüística europea, reconeix la contribució que Lucy LT fa a la societat de la informació multilingüe europea.

META Seal of Recognition

META, Multilingual Europe Technology Alliance, reuneix investigadors, proveïdors de tecnologia, usuaris privats i corporatius de tecnologia lingüística, professionals de la llengua i altres professionals de la societat de la informació. META prepara l'esforç unitari necessari per promoure les tecnologies de la llengua amb la vista posada en una Europa unida com a mercat digital i espai d'informació únics. 

La distinció META Seal of Recognition es concedeix anualment per distingir productes i serveis que contribueixen de manera activa als objectius de la iniciativa. Aquest any és el primer en què el guardó Seal of Recognition es concedeix en una cerimònia especial com a part del META-FORUM 2011 celebrat a Budapest, a Hongria, perquè coincideix, com a esdeveniment oficial, amb la presidència hongaresa del Consell de la Unió Europea.  

Per a més informació vegeu http://www.meta-net.eu