18 de novembre de 2009 - Conferència Aslib: TRANSLATING AND THE COMPUTER, Londres

Abraham de Wolf de Lucy Software presentarà "The simple complexity of copyright of translations" (“La simple complexitat del copyright de les traduccions”) durant la conferència de l’Aslib "Translating and the Computer", que tindrà lloc a Londres els dies 19 i 20 de novembre de 2009.

Daniel Grasmick i Abraham de Wolf de Lucy Software and Services assistiran a la conferència de Londres de l’Aslib.

Organitzada per l’Aslib (Associació per a la gestió de la informació), la conferència celebra ara l’edició número 31 i permet als professionals de la llengua intercanviar noves idees i aprofitar la sòlida experiència dels experts. Es tracten tant temes d’investigació teòrica com els darrers desenvolupaments de productes des del punt de vista dels usuaris. La conferència d’aquest any inclou presentacions sobre traducció automàtica, “crowdsourcing” i “cloud computing”, entre moltes d’altres.

Daniel Grasmick presidirà el primer matí de la conferència i Abraham de Wolf presentarà “La simple complexitat del copyright de les traduccions”, on s’explicarà com identificar i entendre els temes relatius al copyright. La presentació se centrarà en l’ús del programari per a la traducció i tractarà les condicions sota les quals què pertany a qui així com els drets d’ús.

Per als visitants que a última hora decideixin assistir a la conferència queden disponibles entrades amb descompte. Per més informació contacteu amb nosaltres.